Welkom
op woensdag t/m zondag

VERGADEREN

Succesvolle meeting
Door de ongekende mogelijkheden van onze zaal kan er aan bijna ieder verzoek worden voldaan! Wij bieden u alle gemakken en comfort om uw vergadering, congres of meeting tot een succes te maken. Van kleine tot grote groepen.

Vergaderarrangementen
Een extra service op het gebied van vergaderingen en congressen zijn onze aantrekkelijke vergaderarrangementen om snel en efficiënt te kunnen organiseren.

Culinair
Voorafgaand, tijdens of na uw bijeenkomst verrassen wij u graag op culinair gebied met een uitgebreid ontbijt, lunchbuffet, lunchmenu, warm/koud (vergader)buffet, uitgeserveerd diner of walking dinner.

Borrel en receptie
Na afloop van uw succesvolle bijeenkomst kunt u onder het genot van een business borrel met diverse dranken en smakelijke amuses ontspannen napraten in onze sfeervolle brasserie, borrelzaal of op het terras.
Iets te vieren? Toasten op een behaald succes, uw medewerkers te bedanken, een succesvol jaar afsluiten of juist inluiden; dit organiseren wij graag voor u in de vorm van een bruisende receptie.

Meetingpoint
Geen aparte ruimte nodig, maar toch een kort overleg?
Voor zowel een formele als informele afspraak kunt u terecht in onze veelzijdige brasserie met aangrenzend terras. De grote ramen zorgen voor veel daglicht en samen met het gezellige interieur ontstaat er een ontspannen sfeer.

Contact
Wij maken graag een voorstel aan de hand van uw wensen. Neem contact met ons op via +31 (0)412-492378 of 
info@vunderke.nl